Totalrenoveringen är klar

Jag bor i Vällingby och jag har fått hjälp av en snickare som även kan hjälpa till i Kista. Det gällde en totalrenovering och det blev mycket bra. Jag är verkligen nöjd med det slutresultatet som vi har fått. Jag hade lite speciella önskemål och detta togs väldigt seriöst och snickaren gjorde jobbet utifrån mina önskemål och behov. Du kan läsa mer här om denne snickare och här kommer du till hemsidan. Jag kan verkligen rekommendera denne snickare till alla som behöver hjälp med sin totalrenovering. Det är en mycket duktig och seriös snickare.

Det känns viktigt att skriva det här inlägget för jag vet ju att det är många som har vänt sig till olika byggfirmor och inte blivit nöjda och jag tycker man hör om det varje dag. Det finns många oseriösa företag i denna bransch och jag kan bara beklaga att det är så men det gäller ju att man gör sin research innan man anlitar någon och det finns vissa saker man ska tänka på.

Betala aldrig någonting i förskott, detta är ett klassiskt tecken på en oseriös aktör. De seriösa företagen tar inte betalt i förskott utan jobbar mot en fast pris eller timpris. Anlitar du någon som inte är seriös kan det leda till att jobbet drar ut på tiden, blir dyrare än vad som var avtalat och slutresultatet blir sällan bra. Det kan också leda till att man mister sin garanti.

2. Så gör alltid en bra research innan du anlitar någon. Kolla upp referenser, se till att företaget är seriöst och fråga vad deras priser ligger på så du inte råkar bli lurad. Det känns skönt att detta inlägget finns här för då vet man att det finns någon som kan hjälpa en med sin ombyggnation och det är jag mycket tacksam för.