Totalrenovering i lägenheten pågår nu

Hejsan mina läsare. Jag bor på en byggarbetsplats! Det är min lägenhet som genomgår en totalrenovering och ingenting är sig likt hemma i Huddinge för tillfället! Men jag tänkte att det kunde vara spännande skriva några ord om hur en totalrenovering går till. Jag vet att det är många som undrar hur det går till när man gör detta och vad man ska tänka på. Jag ska skriva inlägg under tiden och självklart kommer det hända mycket spontant under renoveringen och jag kommer inte planera innehållet i förväg utan låta er läsare följa med mig på resan och se hur vi löser problem och över kommer utmaningar.

Jag bor i en trevligt område med ganska stora lägenheter, det är inte alls ovanligt att folk här gör totalrenovering på sina lägenheter, man ser det på gatan hela tiden. Det är nog för att det finns mycket gamla lägenheter i området som behöver renoveras och uppdateras. Och det är ju aldrig fel att bo i en fin och fräsch lägenhet! Det ska bli spännande hoppas jag för er att följa med mig på denna resa och se hur det går för mig.

Nu är det den tredje dagen de arbetar hemma hos mig och de har rivit ur köket än så länge och det ska bli nytt kök. Jag har precis fått in ett litet kylskåp och en mikrovågsugn som jag använda tills jag får det nya köket. Det är verkligen inte lätt att leva i en lägenhet under renovering, det tar emot på många sätt och man måste vara beredd på stora omställningar. Men det ska bli kul att se resultatet till slut! Det är mycket oväsen och jag får ha öronproppar, grannarna är säkert störda men det är tillåtet att renovera fram tills klockan 20 på vardagarna och 16.30 på helgerna.