Min värmepump gick sönder

Hej,

min värmepump gick sönder. Jag har haft den i ca 10 år och den funkade bra tills i förra veckan. Men då la den av och jag visste ju inte vem jag skulle vända mig till för att få hjälp. Men då berättade en granne att hon köpt en värmepump för en månad sedan ungefär och jag fick telefonnumret till en firma och jag hörde av mig och de kom till mig. Efter en besiktning sa dem att det var inget annat att göra än att köpa en ny och då gjorde jag det. De hade en bra pump som passade mig och mina behov och de hjälpte även till med allt ifrån installation till att se till att denna värmepump kom igång utan att den krånglade. Jag är ju bara så nöjd och är det någon av er läsare som behöver hjälp med installation av värmepump i Stockholm med omnejd så är min rekommendation att ni vänder er till detta företag för de är verkligen bra. Det kan i alla fall jag och min granne skriva under på. Det finns många värmepumpar på marknaden och vilken ska du välja? Det beror ju på hur stort hus du har och vilket rum i huset som ska värmas. Men det är de här som jobbar på detta företag som kan guida dig rätt och en bra sak med dem är att de endast använder kända märken med långa garantier och det är ju alltid skönt att veta. Man ska alltid vara försiktig med okända tillverkare och är det för billigt för att verka sant så ska man dra öronen åt sig. Man brukar ju få vad man betalar för och det som inte kostar mycket i inköp kanske inte håller lika länge och då blir det ju dyrare på sikt.

//Maja