Har nog alltid varit lite mer av en windows-människa än en mac person. Eller det var i alla fall vad jag trodde. Köpte ju en ny laptop här nyss, en pro med retina skärm och den är toppen och fungerar felfritt det kan jag inte säga någonting om. Det jag skulle behöva är lite IT hjälp för att lära mig hur det fungerar. För även om det finns både många likheter och skillnader mellan windows och mac och de både är bra så är det mest det att tar lite tid när man byter från ett system till ett annat att lära sig det utantill. För det mesta gör man per automatik, utan att tänka alls, och då blir det lätt fel innan man lär sig vad det egentligen är som man gör fel och vad det är man ska trycka på egentligen.

Är i alla fall väldigt nöjd med datorn. Min gamla lämnade jag ju in till HusNära Tjänster Gävle AB för reparation, de erbjuder IT hjälp i Gävle, och de lyckades fixa den men den var fortfarande långsam, något som de inte kunde göra någonting åt utan som berodde på att datorn är över fem år gammal, så det var dags att skaffa en ny. Och förhoppningsvis kommer den här att hålla i många år framåt, för den var inte direkt billig. Och är det någonting som inte fungerar som det ska eller det är något jag inte förstår mig på är det ju bara att kontakta HusNära Tjänster Gävle AB och få hjälp med att fixa och ordna upp det. En sak är säker, det är tur att det finns IT hjälp att få.